Agricultura biodinàmica de proximitat

Vilafranca del Penedès · info@hortalplat.cat · Tel. 653 743 981 CCPAE Blog Receptes TwitterFacebook

Voleu que us portem la comanda a casa? Aquest servei no té cap cost addicional.

Fixeu-vos bé en les nostres zones de repartiment i les franges horàries. Trieu la que més us convingui i indiqueu-nos-ho quan feu la comanda a l'apartat de comentaris.

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres a:

comandes@hortalplat.cat

o al telèfon 653 743 981 (de dilluns a divendres en horari laboral; també via whatsApp).

És imprescindible que rebem la vostra sol·licitud de comanda dins del termini fixat; fora d'aquest, no seran admeses a tràmit.
 

El pagament es farà en metàl·lic en el moment que rebeu la comanda a casa vostra.

El preu dels productes es basa en els costos de producció i servei. Els preus de venda indicats són amb l’i.v.a. inclòs. No hi ha un cobrament addicional per transport, però cal una quantitat mínima de comanda per tal que sigui sostenible (18€ en el cas de les rutes establertes i 65€ si és fora d’aquestes rutes, sempre que sigui dins l’àmbit de la vegueria Penedès).

Reutilitzem les caixes de transport perquè no creiem en el “comprar-llençar-comprar”. No us en cobrarem el cost, però us demanem que participeu activament en aquesta iniciativa i no les llenceu: torneu-nos-les. Com que, per la nostra pròpia experiència, no tothom comparteix aquesta filosofia, en la primera comanda us cobrarem una fiança retornable de 3 €.

A més, també ens podeu trobar:

Els dimarts, de 17.00h a 20.00h, al nostre magatzem del carrer Doctor Fleming 87, de Vilafranca del Penedès.